zaterdag 4 februari 2012

Tekenproject + cursussen
In de week van 23 januari hebben de studenten van Comic, Animatie en Illustratie samengewerkt aan zes megatekeningen (ongeveer 5 x 2,5 meter). Dit is de tekening van onze groep:


Al de leden van onze groep moesten in de tekening komen. Alles moest naar de waarneming, dus je kunt natuurlijk niet je eigen portret maken (we hadden geen spiegels), dus hebben we elkaar getekend. Het resultaat: een mix van verschillende tekenstijlen, maar toch komt het allemaal leuk bij elkaar.
Alle zes tekeningen bij elkaar (de middelste bovenaan is van ons. Vanwege de lichtval was de foto iets minder - maar het gaat hier om de andere vijf tekeningen). Klik op het plaatje om te vergroten.


(ik heb deze afbeelding niet gemaakt! Een groepsgenoot van mij heeft deze tekeningen bij elkaar gezet)
Materiaal: Siberisch krijt

***

In de eerste twee weken na de kerstvakantie hebben we een cursuscarrousel gehad. In de grafiekwerkplaats heb ik verschillende technieken geleerd: etsen (+ aquatint), droge naald, houtsnede en linosnede. Ook heb ik een snelcursus audiovisueel gehad (SAV) waar we een filmpje voor hebben gemaakt. Verder heb ik ook een korte cursus over CS5 gehad (ontwerpprogramma's).
Hieronder een resultaatje van het etsen. De mooiste werken hangen op school, deze is iets minder geworden (maar toch wel leuk om te laten zien).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten