woensdag 21 december 2011

Rapportgesprek

Vandaag was het dan zover: het eindgesprek/rapportgesprek. Ik kreeg mijn cijferlijst met een korte toelichting.
Ik kan daar gelukkig heel kort over zijn! De docenten zijn erg tevreden. Ik ben soms nog wat te perfectionistisch, maar ik sta ook wel open voor nieuwe dingen, vinden ze. Dat is fijn om te horen. Mijn cijfers zijn alleen maar zevens en achten (wat heel erg goed is!) en daar ben ik heel erg blij mee.

Na de kerstvakantie begint het nieuwe semester. Afgelopen maanden hadden we een gezamenlijk semester, maar nu moeten we een opleiding kiezen en komen we dus in een nieuwe klas. De opleidingen op de kunstacademie (in Zwolle) zijn: Fine Art (autonoom beeldend kunstenaar), Interieurarchitectuur, Comic Design (striptekenaar), Graphic Design (grafisch ontwerper), Animation Design (animatie) en Illustration Design (illustratie).
In mijn berichten liet ik al zien dat ik twee vakoriëntaties heb gevolgd, om te 'snuffelen' aan twee opleidingen, ik koos toen voor Fine Art en Illustration Design. Uiteindelijk heb ik gekozen voor illustratie - daarvoor ben ik ook eigenlijk naar de kunstacademie gegaan.
Voor meer informatie over deze studie: klik hier

2 opmerkingen:

 1. Beste Anne, graag wil ik je bedanken voor de prachtige tekening die je hebt gemaakt van onze meisjes. Het is van een ontroerende perfectie, wat een talent bezit jij! Mooi om te zien dat je daarmee verder gaat! De tekening krijgt bij ons een mooie plaats. Lieve groet, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Maaike,

   Wat fijn om te horen dat u de tekening mooi vindt.
   Ik vond het een hele bijzondere ervaring om op deze manier mijn talent te mogen gebruiken, het was (ook al ken ik jullie niet zo goed) best moeilijk om met deze achtergrond een tekening te maken. Ik vind het daarom erg fijn om te horen dat jullie het waarderen.

   Heel veel sterkte met het verlies van jullie meisjes.

   Groeten, Anne

   Verwijderen