dinsdag 31 mei 2011

Thuisopdracht Toelatingsexamen

*

Omdat ik de afgelopen tijd niet veel geschilderd heb en toch iets op mijn blog wilde zetten, heb ik ervoor gekozen om één van de thuisopdrachten voor het toelatingsexamen alsnog te plaatsen. Ik heb hier lang over getwijfeld omdat veel mensen deze 'stijl' niet gewend zijn van mij, maar misschien is het daarom ook wel een keer goed om een andere kant van mijn werk te laten zien.

Voor degenen die het verband zien tussen de titel van dit werk en het thema van mijn verhaal (zie vorige bericht): ik heb dat verhaal gebruikt ter inspiratie.


Het is een 'schilderboek', een (in dit geval) verhaalverloop zonder tekst. De platen wijzen als het goed is voor zich, van boven naar beneden speelt zich een verhaal af.

_

- Materiaal: Acrylverf op tekenpapier, 30 x 50 cm -1


2


3

4


5


6

7


2 opmerkingen:

 1. Hoi Anne,

  Ik kwam al surfend op internet op jouw blog. Wat leuk om te zien dat jij zo creatief bezig bent. Ik heb genoten om te zien wat je allemaal al gemaakt hebt.Echt heel knap.Ik las dat je hoopte toegelaten te worden op de Kunstacademie. Ik hoop voor je dat dat gebeurt.Groetjes aan de rest. Hetty Veldjesgraaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Hetty,

  Bedankt voor uw berichtje! Toevallig dat u dan zo mijn blog tegenkomt.
  Ik ben al toegelaten op de kunstacademie (dit werk heb ik al een tijd terug gemaakt, maar ik besloot om het er alsnog op te zetten). Daar ben ik heel erg blij mee natuurlijk - eind augustus ga ik beginnen.
  U krijgt de groetjes terug van mijn moeder!
  Groetjes, Anne

  BeantwoordenVerwijderen