maandag 27 december 2010

Update

Hallo allemaal,
Even een update van mijn kant.
Als het goed is komen er binnenkort weer een paar schilderijen op mijn site. De redenen waarom ik die nog niet plaats, zijn deze:
1. Ze worden cadeau gedaan, dus is het natuurlijk de bedoeling dat de jarige het nog niet ziet!
2. En er is er één die ik mag pas plaatsen als alles voltooid is. Klinkt heel vaag, maar meer kan ik er nog niet over zeggen.
Morgen ga ik schilderen met oma, dus wie weet wat daar voor moois uitkomt! We gaan 'ogen' schilderen. Altijd leuk om extra dingen te leren!
Vanmorgen kwam ik erachter dat ik een schilderijtje over het hoofd heb gezien:

Materiaal: Acrylverf op doek(je)

Boom op de savanne (2005)

Deze heb ik geschilderd op dezelfde dag als het schilderij met de giraf (zie bericht 'Landschappen'). Mijn kamer is namelijk oranje/bruin (ik houd ontzettend van warme kleuren - hoewel ik een winterfreak ben) en daarvoor heb ik deze schilderijen gemaakt. Deze hangt boven mijn deur, maar het is zo vanzelfsprekend geworden dat ik 'm niet eens meer zie. Maar het is wel een schattig schilderijtje - en het hoort bij de giraffe (die trouwens niet meer aan de muur hangt) - dus ik plaats 'm alsnog even.

Tot slot: Iedereen ontzettend bedankt voor alle leuke en lieve reacties! Ik heb heel lang getwijfeld of ik dit wel moest doen, zo'n blog maken met al mijn werk, maar ik ben blij dat ik het toch gedaan heb. Als u/jij nog goede tips hebt, hoor ik dat ook graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten