vrijdag 17 december 2010

Nieuwe site

*
Vandaag heb ik alle schilderijen en tekeningen die ik thuis nog heb (met twee uitzonderingen, die zijn al verkocht) op deze site gezet. In de loop der tijd hoop ik hier meer schilderijen en tekeningen op te plaatsen, dat ligt aan het werk dat er gemaakt gaat worden.
De meeste tekeningen die hierop staan, zijn al heel oud (dat is soms te zien aan de vegen die erop zitten), daarom verkoop ik die ook niet meer.

Afgelopen jaren heb ik veel meer werken gemaakt dan die op deze site staan, maar daar heb ik geen foto's van gemaakt (daar ben ik pas twee jaar geleden mee begonnen). Die schilderijen en tekeningen zijn in de vorm van opdrachten en cadeaus de deur uitgegaan. Dus er zwerven veel meer van mijn werken rond over deze aardbol (zelfs in Kenia, maar ook dichter bij huis), maar ik heb de mogelijkheid niet meer om ze allemaal hier te plaatsen. Toch hoop ik dat alles duidelijk is en dat deze site een goed beeld biedt van wat ik kan. Een Rembrandt of Da Vinci zal ik nooit worden, maar ik ben God wel dankbaar voor mijn talent.
Anne
*

1 opmerking: